Понеділок
Сніданок: каша вівсяна з фруктами, батон з маслом та сиром, чай трав’яний;
Другий сніданок: фрукти/ягоди сезонні;
Обід: суп з макаронами, м'ясо відварене, хліб пшеничний \ житній, бісквіт
домашній, узвар;
Полуденок: сік яблучно-морквяний, печиво власного виробництва;
Вечеря: рагу овочеве з м'ясом, свіжий огірок.
Вівторок
Сніданок: каша рисова молочна, батон з маслом, чай;
Другий сніданок: фрукти/ягоди сезонні;
Обід: борщ український зі сметаною, м’ясо відварене, хліб
пшеничний/житній, булка з маком, морс ягідний;
Полуденок: сік, печиво бісквітне;
Вечеря: каша гречана з вершковим маслом, котлетка куряча, кукурудза
консервована.
Середа
Сніданок: сирна запіканка з джемом, чай;
Другий сніданок: фрукти/ягоди сезонні;
Обід: суп гречаний, м'ясо відварене, хліб пшеничний \ житній, пиріг з
гарбузом власного виробництва, узвар;
Полуденок: молоко, печиво бісквітне власного виробництва;
Вечеря: макарони з м’ясом, огірок свіжий.
Четвер
Сніданок: омлет натуральний, батон з маслом та сиром, чай;
Другий сніданок: фрукти/ягоди сезонні;
Обід: суп пшоняний, м'ясо відварене, хліб пшеничний \ житній, шарлотка з
яблуками, морс ягідний;
Полуденок: сік яблучний, печиво власного виробництва;
Вечеря: пюре картопляне, тефтелі рибні, огірок свіжий, напій.
П’ятниця
Сніданок: каша рисова з фруктами та джемом, чай;
Другий сніданок: фрукти/ягоди сезонні;
Обід: суп овочевий зі сметаною, м'ясо відварене, житній хліб пшеничний \
житній, бісквіт домашній, узвар;
Полуденок: йогурт, сушка ванільна;
Вечеря: каша «Артек», м’ясо тушковане, салат із буряка.